Møt dirigenten

Med 350 mennesker fordelt på 55 butikker, er det mange musikanter i ensemblet best kjent som Hvaltorvet. Alle disse er nydelige toner hver for seg, men for at musikken skal bli fremført på en måte som både underholder og inspirerer, må man ha en dirigent.

Geir har hatt glede av å lede senteret siden 2016. Det er ikke tilfeldig at vi har valgt å sammenligne Geir med en dirigent, for han er nemlig god kjennskap til musikk som den habile trompetisten han er.

– Kort fortalt er jobben min å få folk til senteret, forteller han.

Trivsel på Hvaltorvet

Som senterleder har man en stor oppgave i å sørge for at både ansatte og besøkende trives på senteret. Og for Geir, er dette en jobb han tar på alvor.

– Når det gjelder de ansatte prøver vi å engasjere på ulike måter, både små og store ting. For eksempel har vi senterfester så de kan ha det hyggelig og bli godt kjent. Vi er også opptatt av å informere godt, og har derfor månedlige sentermøter. I tillegg prøver vi å være så synlige som mulig i hverdagen til de ansatte for å sikre at de trives, forteller han.

Ledelsen jobber hardt for å opprettholde et godt miljø og samhold. Men det er ikke bare de ansatte som er viktige – også kundene er en stor del av Hvaltorvets suksess.

–Vi ønsker å være et senter med service i verdensklasse, og vi jobber hardt for å sørge for at besøkende har en god opplevelse. Vi er avhengige av butikkene på senteret for å yte den servicen og det som er forventet av oss.

Med glede i sentrum

– Hvaltorvet spiller en stor rolle i Sandefjord, og vi er viktige for sentrumshandelen. Vi har et bredt og godt utvalg av butikker og tjenester som tiltrekker seg kunder fra hele byen.

Det moderne kjøpesenteret er også viktig for byens attraktivitet. Med sin gode beliggenhet i hjertet av sentrum, er Hvaltorvet tilgjengelig for alle.

– Målet er at folk skal være litt gladere når de går ut herfra enn når de kom inn på senteret. Hvaltorvet er rett og slett glede i sentrum, avslutter han.

Dirigenten Geir er stolt over å være en del av Hvaltorvet, og vil fortsette å jobbe hardt for å sikre at senteret er et sted hvor både ansatte og besøkende kan trives. Ja, rett og slett sørge for at musikken blir fremført på en måte som både underholder og inspirerer besøkende.

     

     

     

  • Publisert: 8. september 2023
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn