Møt nissehjelperen

Ellen bærer ikke bare en rød lue, men også en glød av juleglede som smitter over på alle som kommer inn i lekebutikken på Hvaltorvet. Hennes oppgave? Være nissens gode hjelper og hjelpe deg med å finne perfekte gaver til både små og store.

– Jeg stortrives i jobben og har mange dyktige ansatte. Det beste med jobben min er å treffe alle de flotte kundene våre som kommer innom, og kunne hjelpe dem med det de trenger hjelp til, sier Ellen som er eier og daglig leder av Ringo Hvaltorvet.

En hektisk periode

– Desember er uten tvil en travel måned for oss, men god kundeservice står i fokus hver eneste dag – akkurat som resten av året. Julen er jo så koselig med god julestemning og masse mennesker.

Hun strekker seg langt for å hjelpe hver kunde med å finne den perfekte gaven som vil få øynene til barna til å lyse opp på julaften. Fra de mest intrikate puslespillene til de mykeste kosedyrene, kjenner Ellen hver eneste leke i butikken og vet nøyaktig hvordan de kan skape uforglemmelige juleminner.

Nissehjelperens hemmeligheter

Hvordan klarer nissehjelperen å skape denne magiske atmosfæren og hjelpe med å finne de perfekte julegavene? Hun får selvfølgelig god hjelp fra Nissen, og er du usikker på hva du skal kjøpe er hun ganske tydelig:

– Mitt beste tips er å få hjelp av oss som er faghandler på leker. Vi kjenner til de populære trendene, og vet også hva som passer til de forskjellige aldersgruppene.

Hva som er de mest populære julegavene i går, vil varierer for de ulike aldersgruppene, men Ellen forteller likevel om et par tydelige trender.

– Squishmallows er superpopulære og kommer til å ligge under veldig mange juletrær i år. Gabbys dollhouse er også en meget populær leke. Og selvfølgelig er det veldig mange som blir glade om de finner Pokemon og LEGO under treet, sier hun.

Finn de beste julegavene og få glede i sentrum

For Ellen er jobben mer enn bare å hjelpe kundene med å finne gaver. Hun er en viktig del av julemagien og gleden som overføres fra en generasjon til en annen. Gavene hun hjelper deg med å velge ut er ikke bare leker, men de er også en kilde til kjærlighet, spenning og minner som vil vare.

Hos oss i sentrum kan du finne alle julegavene under ett tak. Så ta deg tid til å hilse på nissens gode hjelper på Ringo. Ellen vil gjerne hjelpe deg med å finne de perfekte gavene som vil skape uforglemmelige juleminner for de minste.

– Et levende sentrum for innbyggerne i Sandefjord er kjempeviktig. Et sted å møtes, komme i stemning, være sammen med familie og venner, skape gode øyeblikk og minner, avslutter Ellen.

 

   

   

   

  • Publisert: 17. november 2023
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn