Møt kunstneren

I over 20 år har Ylva hjulpet både unge og gamle til å føle seg bedre etter et besøk på Kicks på Hvaltorvet. Nå står hun klar for å hjelpe deg både med julegavene og gi deg tipsene du trenger for å skinne i julesesongen.

– Jeg elsker å være i butikken og trives veldig godt på jobb. Det beste med jobben min er å veilede kunder, forteller hun.

For Ylva er det viktig å kunne bidra med eksperttips tilpasset huden til akkurat den som kommer innom. Og i Nordens ledende kosmetikkjede et det mulig å få en hudpleieanalyse slik at du vet hvilke hudpleierutiner og produkter som passer akkurat deg.

– Et generelt tips når det gjelder hudpleie på vinterstid, er å bruke mer nærende og fuktgivende produkter enn du ville brukt om sommeren.

Setter prikken over i-en

Ylva er ikke bare ekspert på hudpleie. Hun har også lidenskap for makeup som fremhever dine naturlige, vakre trekk og setter prikken over i-en i enhver setting. Enten du trenger tips til en makeup-base til hverdags eller glamorøs festsminke, kan hun guide deg til å finne produkter som er skreddersydd for din hudtype.

– I desember er det spesielt én ting som gjelder, nemlig glitter på øyelokkene, frisk blush og glødende hud. Alle bør også eie en rød leppestift. Det er noe alle kan gå med, tipser hun om.

Julegavetips til han og henne

Å finne den perfekte julegaven kan ofte være utfordrende. Med utallige valgmuligheter og ulike smaker og preferanser å ta hensyn til, kan det være vanskelig å treffe blink på hva som bør ligge under treet. Og for mange er søken etter den ideelle julegaven stressende – men heldigvis er det hjelp å få. Tar du turen innom Kicks, vil Ylva gledelig hjelpe deg med å skjemme bort de du er glad i.

– Til jul selger vi mange gaveesker og utvalget er stort blant hårpleie, makeup, hudpleie og duft, forteller hun.

Er det snakk om en makeup-fantast som blir glad for nye favoritter i sminkepungen? En parfymeelsker som kunne tenkt seg en god duft med tilhørende bodylotion eller deodorant? En som elsker å ta vare på huden sin med luksuriøse klassikere? Uansett hvilket navn du skal krysse av på lista, så vil du finne en passende gaveeske. Ylva deler entusiastisk hennes beste gavetips til både han og henne:

– Til han kan du vurdere et hudpleiesett som vil bidra til å holde huden sunn og frisk. Og til henne er Estee Lauders klassiske koffert med et bredt utvalg av makeup og hudpleie en strålende gaveidé.

Ønsker du å få unna julegavehandelen, eller trenger du veiledning til å sette prikken over i-en i den kommende festsesongen, er du hjertelig velkommen til oss på Hvaltorvet!

   

   

   

  • Publisert: 17. november 2023
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn